Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging fietstouroperator Cycletours Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 29 MEI 2001

MEDIA UITNODIGING

EEN LEUK MIDDAGJE UIT IN AMSTERDAM MET KINDEREN/KLEINKINDEREN

Geachte persrelatie,

Graag nodigen wij u en indien van toepassing uw kinderen of kleinkinderen uit voor een informatief en gezellig middagje uit op zaterdagmiddag 9 juni aanstaande.

Dan organiseert fietstouroperator Cycletours een informatiemiddag met als thema `Fietsen en ontmoeten'. Van 12.00 tot 17.00 uur worden er in de tuin naast ons kantoor verschillende activiteiten georganiseerd - waaronder een spectaculaire attractie waarop u al fietsend een salto kunt maken - die met name voor kinderen erg leuk zijn. In bijgaand persbericht vindt u daar meer informatie over. Tevens presenteren wij met trots ons spiksplinternieuwe schip Sailing Home die wij inzetten op de fietsvaarvakanties die Cycletours Holland in Nederland organiseert. U kunt tussen 12.00 en 15.00 uur een kijkje nemen in deze uiterst luxueuze boot die geschikt is voor 26 passagiers. Het schip wordt pal naast het kantoor van Cycletours afgemeerd.

Het kantoor van Cycletours is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken want het ligt aan de overkant van het IJ achter het Centraal Station in Amsterdam. Indien u toch met de auto wenst te komen, dan kunt u zaterdag vrij parkeren. Het adres is Buiksloterweg 7a in Amsterdam Noord.

In verband met een hapje en drankje vragen wij u vriendelijk uw komst aan te melden bij ons pr-buro Baltus Communications via het e-mailadres (baltuscom@planet.nl).

Wij hopen u de 9e te mogen verwelkomen!

Cycletours Amsterdam

Frits Deben

Directeur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie