Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsdag voor ouders aan de Universiteit van Utrecht

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Utrecht

9 juni 2001, 10:00 uur

Voorlichtingsdag voor ouders

Educatorium, Leuvenlaan 19, De Uithof 10:00 uur

Tijdens de voorlichtingsdagen voor 5 en 6 VWO scholieren komen veel ouders mee. Vaak zijn zij degenen die de meeste vragen hebben. Daarom organiseert de Universiteit Utrecht een aparte voorlichtingsdag voor ouders van aanstaande studenten.

Het speciale programma wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Het doel van de dag is om ouders beter in staat te stellen hun kind te ondersteunen bij het maken van een keuze voor de juiste studie en universiteit. Op deze dag wil de Universiteit Utrecht aangeven wat universitair onderwijs tegenwoordig inhoudt. Ouders krijgen hierbij ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

De dag begint met een plenaire sessie. Daarna kunnen de bezoekers twee keuzelezingen volgen. De ochtend wordt om 12.30 uur afgesloten met een lunch voor alle ouders. Zij eten in kleine groepen met studenten zodat ze de gelegenheid krijgen 'praktijkervaring' uit de eerste hand te krijgen.

Informatie: Suzan Engels (030) 253 4071, (s.engels@csc.usc.uu.nl)

Gewijzigd:Thursday, May 31, 2001 Johan Vlasblom

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie