Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Noord-Limburg en Midden-Limburg

Datum nieuwsfeit: 09-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

WEGWERKZAAMHEDEN IN NOORD- EN MIDDEN LIMBURG

Start aanleg rotonde Potdé in Helden en brugreparatie bij Panheel WEGWERKZAAMHEDEN IN NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG

Deze week zijn de werkzaamheden gestart voor het aanleggen van de rotonde Potdé in Helden, op de de provinciale weg N562 Maasbree-Roggel. De rotonde vervangt de huidige kruising, waar dagelijks honderden fietsende scholieren moeten oversteken. Bovendien biedt de rotonde een oplossing voor het verkeer vanaf de Maasbreeseweg naar het industrieterrein Panningen en omgekeerd. Tegelijk met de aanleg van de rotonde wordt het asfalt vervangen over een lengte van ongeveer 700 meter en wordt een stuk fietspad aangelegd.

De werkzaamheden duren tot eind augustus. Gemotoriseerd verkeer kan het grootste deel van deze periode gewoon van de weg gebruik maken. Op zaterdag 9 juni wordt het verkeer wel omgeleid, en wel via de Maasbreeseweg-Industrieweg-Ninnensweg-N275-Midden Peelweg vice versa. Verder wordt het verkeer op de N562 en de Maasbreeseweg volgens de plannen alleen omgeleid in de periode van 6 tot 20 augustus. Fietsers worden gedurende een langere periode omgeleid, vanaf deze week tot eind augustus.
De werken worden uitgevoerd door KWS uit Son en kosten ruim 1,3 miljoen ( 590.000,-).
Brugreparatie Panheel
Vanaf maandag 11 juni tot en met vrijdag 15 juni a.s. of zoveel korter als mogelijk of langer als nodig is, zal in verband met reparatiewerkzaamheden de brug over het kanaal Wessem-Nederweert in de provinciale weg Horn-Wessem (N566) voor alle verkeer worden afgesloten. Het verkeer tussen Wessem en Panheel vice versa wordt plaatselijk omgeleid over de Thornerweg te Panheel. Voetgangers kunnen wel van de brug gebruik maken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie