Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 10-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 10-06-2001 Mediaberichten 10 juni 11.00 uur

Wanssum slachtoffer aanrijding overleden

WANSSUM Na de aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto is de 37-jarige automobilist uit Well in het ziekenhuis overleden. De aanrijding gebeurde om vrijdag om 12.30 uur op de N270 (Brugstraat) in Wanssum, waar de bestuurder van de personenauto rijdend vanuit Well, geen voorrang kreeg van de chauffeur van de vrachtwagen. Het slachtoffer raakte bekneld in het wrak van zijn wagen, waar de brandweer hem uit moest bevrijden. Hij is met ernstig hersenletsel overgebracht van het ziekenhuis van Venray naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen en daar in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden.

Gennep geld en drugs in beslaggenomen

GENNEP De politie heeft vrijdagavond in een illegale koffieshop aan de Kromme Elleboog ruim drieduizend gulden aan Nederlands en Duits geld in beslaggenomen, samen met zon 2,5 kilo hashish. Daarbij zijn twee mannen van 32 en 52 jaar uit Gennep aangehouden. Uit eerder onderzoek van de politie bleek dat de koffieshop zonder gemeentelijke toestemming drugs verkocht. Volgens de 52-jarige eigenaar verkoopt hij volgens de regels die ook voor gedoogde koffieshops gelden. Omdat deze koffieshop echter niet gedoogd wordt, greep de politie in. Na verhoor van beide verdachten en het opmaken van een proces-verbaal zijn zij weer in vrijheid gesteld.

Wessem bedrijfsongeval

WESSEM Doordat een volle accu ontplofte liep vrijdagmiddag een 29-jarige man uit Ittervoort letsel op aan zijn ogen en gezicht. De man werkte bij een bedrijf aan de Waage Naak. Volgens eigen zeggen van de man was hij onvoorzichtig geweest, waardoor een stuk gereedschap op een volle accu viel die daardoor ontplofte. Het slachtoffer kreeg daarbij accuzuur en delen van de accu over zich heen. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij weer naar huis.

Sevenum bedrijfsongeval

SEVENUM Een man van nog onbekende leeftijd uit Sevenum is vrijdagavond ernstig gewond geraakt toen een vijzel uit elkaar sprong en hij delen daarvan tegen zijn hoofd kreeg. De man is met hersenletsel naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Het slachtoffer was samen met een plaatsgenoot (beide leden van de vrijwillige brandweer) voor zichzelf aan het werk achter de gemeenteloods waarbij met toestemming gebruikt werd gemaakt van gereedschappen van de brandweer. Daarbij is gebruik gemaakt van een hydraulische spreidvijzel die om nog volstrekt onbekende reden uit elkaar sprong en beide mannen verwondde. Een van hen liep een lichte verwonding op aan zijn gezicht, de andere raakte zwaar gewond. Hij is eerst naar het ziekenhuis in Venlo gebracht en vandaar naar het ziekenhuis in Maastricht. Door de politie is de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Heel beroving

HEEL Een 46-jarige man uit het Duitse Haaren/Waldfeucht heeft aangifte gedaan van beroving door een onbekende man. Het tweetal trof elkaar op een plaats aan de Baexemerweg en liep daar samen het bos in. Volgens de aangever werd hij daarbij plotseling op de grond gegooid, waarna de overvaller hem met een mes bedreigde en zijn geld eiste. De man gaf vervolgens enkele honderden guldens aan papier geld af. Waarop de overvaller vertrok en het slachtoffer naar de politie ging.

Roermond diefstal motor

ROERMOND Vanaf de Roerkade is vrijdagavond een peperdure Harley Davidson gestolen. De motor, met een waarde van fl. 53.000,-, stond op de Roerkade geparkeerd en was volgens de 54-jarige aangever afgesloten met drie verschillende sloten. Desondanks zagen de dieven kans de motor mee te nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie