Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 10-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-06-2001

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 10.00 uur
Alcohol in het verkeer

UTRECHT Op de Servetstraat werd zaterdagavond om half elf een 34-jarige Utrechter aangehouden omdat hij met zijn auto reed terwijl hij teveel had gedronken. Het rijgedrag van de man viel op omdat hij tijdens de bluesroute door alle afzettingen heen zich zelf uiteindelijk klem reed bij een hek waarbij twee agenten stonden. Toen de politie aan de man de reden van zijn rijgedrag vroeg werd al snel duidelijk dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Een blaastest gaf een promillage van 1.55 aan. Het rijbewijs van de man werd ingenomen.

Ook op het Domplein werd rond half elf een bestuurder van een auto gecontroleerd omdat hij zich niet aan de afzettingen hield. Bij het aanspreken van deze 53-jarige Utrechter bleek al snel dat hij teveel had gedronken. Dit gaf de man ook onmiddellijk toe. Hij weigerde echter alle medewerking omdat hij, naar zijn zeggen, uit principe niet doet wat de politie hem beveelt. Uiteindelijk levert dat hem een geldboete van fl 2200,- op en een ontzegging van de rijbevoegdheid van 9 maanden. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Straatroof

UTRECHT Zaterdagmiddag om half vier werd op de Bakkerstraat een 14-jarig meisje uit Almere van haar gsm beroofd. Zij werd lastiggevallen door drie meiden van omstreeks 15 jaar die handtastelijk werden en haar gsm uit een van haar zakken wisten te ontfutselen. Omdat op die plek cameras aanwezig zijn is het niet uitgesloten dat de daders aan de hand van camerabeelden alsnog worden herkend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie