Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.15 uur

Datum nieuwsfeit: 10-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.15 uur
Straatroof

AMERSFOORT Op het Melisandepad is zaterdagavond rond negen uur een 52-jarige vrouw uit Amersfoort van haar tas beroofd. De vrouw reed op haar fiets met haar handtas in een fietsmand.

Plotseling werd zij ingehaald door twee onbekend gebleven jongens op een brommertje die de handtas uit de fietsmand gristen en er in de richting van de Operaweg vandoor gingen. De politie stelt een onderzoek in.

LEUSDEN - een 24-jarige Amersfoorter is zaterdagavond rond half tien beroofd van zijn portemonnee. De man fietste over de Dorresteinseweg ter hoogte van het tunneltje toen hij tot stoppen werd gedwongen door een drietal onbekende jongens. Deze pakten zijn bril van zijn neus en gooide die op de grond.

Toen de man zijn bril op wilde pakken werd hij meerdere keren in het gezicht geslagen. Vervolgens pakten de onbekenden zijn portemonnee af en gingen er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie