Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost 2e Persbericht

Datum nieuwsfeit: 10-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 10-06-2001 2e Persbericht van zondag 10 juni 2001

Berichten uit de regio

Budel: Aanhouding na bedreiging
Op de Deken van Baarstraat is zondagmorgen om 01.05 uur, een 33-jarige man uit Budel aangehouden. De man had kort ervoor enkele portiers van een horecagelegenheid bedreigd en was niet voor rede vatbaar. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Best: Aanhoudingen na inbraak in een bedrijf
Zondagmorgen is op de Koningin Julianaweg een 43-jarige inwoner van Best aangehouden. De man wordt ervan verdacht even ervoor een ruit van een winkel te hebben vernield waardoor een andere man naar binnen kon. Deze verdachte, een 28-jarige inwoner van Best, had zich verstopt in de winkel en kon na een zoekactie, om 01.30 uur worden aangehouden. Beide verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld.

Gemert: Drugsdealer aangehouden
Op de Handelseweg is om 01.05 uur een 17-jarige inwoner van Best aangehouden. Beveiligingspersoneel van een horecagelegenheid hadden bij de jongeman tien cachetjes met cocaïne aangetroffen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Helmond: Aanhouding na bedreiging
Een 30-jarige inwoner van Helmond is vanmorgen om 02.55 uur op de Markt aangehouden. De man was boos omdat hij vanwege het sluitingsuur niet meer naar binnen mocht in een horeca gelegenheid. Hij bedreigde hierbij de portiers in woord en gebaar. De verdachte is overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden.

Eindhoven: Aanhouding na telefonisch lastig vallen Zondagmorgen om 08.15 uur is in een woning aan de Van Gorkumlaan een 60-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht de afgelopen nacht en ochtend diverse malen het Regionaal Communicatiecentrum te hebben lastig gevallen. Het is bekend dat de verdachte al enkele jaren het alarmnummer misbruikt. Hij is ingesloten en inverzekering gesteld.

Helmond: Doorrijder aangehouden
Zaterdagmorgen om 10.40 uur is in een woning aan Hollandhof een 30-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt er van verdacht op de Biesbosch doorgereden te zijn na een aanrijding. Uit onderzoek bleek dat ook op de Amer enkele auto aangereden waren. In het totaal wordt de man verdacht van de vernieling van zes personenautos. Hij is ingesloten en inverzekering gesteld.

Geldrop: Aanhouding na bekentenis
Op de Slachthuisstraat is zaterdagavond om 20.25 uur een 35-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Hij deelde mee dat hij een inbraak in een bedrijf wilde bekennen. De man is overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na doorrijden na aanrijding Zondagmorgen om 03.25 uur is op de St. Josephlaan een 30-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de kruising Ten Hagestraat Vestdijk waarna hij is doorgereden. Uit onderzoek bleek dat de verdachte onder invloed was. Doordat de ademanalyse niet lukte is van de man een bloedproef afgenomen. De verdachte is ingesloten. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 12 uur en zijn auto is inbeslaggenomen.

Budel: Aanhouding na doorrijden
Op de Nieuwstraat is zondagmorgen om 10.10 uur een 17-jarige inwoner van Maarheeze aangehouden. De jongeman was op het Vogelsplein met een personenauto uit de bocht gevlogen en tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Hierna had hij de auto laten staan en was er te voet vandoor gegaan. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Diefstal uit een woning
Vanmorgen tussen 09.30 uur en 09.35 uur is er uit een woning aan het Klaproosplein een klok weggenomen. Men kwam de woning binnen door de openstaande achterdeur. De bewoonster, die in de woning aanwezig was, heeft niets gehoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie