Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beach Soccer interland Nederland - Duitsland in Almere

Datum nieuwsfeit: 10-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHTBeach Soccer interland tussen Nederland en Duitsland brengt toppers naar Almere

Op 10 juni vormt de interland tussen Nederland en Duitsland het smakelijke hoofdmenu van de officiële aftrap van het Beach Soccer seizoen 2001.

Nederland, met ondermeer Sonny Silooy, Peter van Vossen en John van den Brom in de gelederen, neemt het in de zandarena van de Playa del Grote Markt in Almere op tegen het Duitse nationale team dat bezig is aan een sterke internationale serie. De wedstrijd staat onder leiding van de scheidsrechter van het jaar , Dick Jol.

Oranje is gebrand om in haar eigen thuishaven de omstreden 2-0 uitnederlaag van vorig seizoen recht te zetten. Destijds deden enkele arbitrale missers de balans doorslaan in het voordeel van de Duitsers, die kunnen bogen op de internationale routine van aanvoerder Thomas Helmer, Hansi Müller, Matthias Herget en Michael Serr,

De wedstrijd begint om 13.30 en wordt voorafgegaan door een presentatie van alle eredivisieteams die acteren in de Foot Locker Beach Soccer Series 2001 en de tweede editie van de nationale supercup tussen BSVZ Titans (de Eredivisiekampioen 2000) en de Brabant Devils (winnaars NK van 2000). De toegang (vanaf 11.30) tot het evenement is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Nederlandse Beach Soccer Bond : (Dave Offenbach) 020-5 840831 of 06 512 799 40.

Tevens kunt u de website raadplegen : www.beachsoccer.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie