Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste nieuws gemeente Vlieland

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Vlieland
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Vlieland

PUBLICATIEBORDEN

Het blijkt dat de borden regelmatig worden gebruikt door ondernemingen en bedrijven als reclamezuil. De borden zijn echter niet bestemd voor reclame-uitingen of andere aankondigingen met een commerciëel karakter en deze worden dan ook terecht verwijderd door de medewerkers van de dienst gemeente-werken.

ZOMERAGENDA

Indien er activiteiten plaatsvinden op Vlieland kunnen deze in "Uit het Kastje" worden gepubliceerd in de Zomeragenda.

Ook op de website van de gemeente Vlieland () treft u bij de actuele mededelingen de Zomeragenda aan.

Als leidraad voor het plaatsen van activiteiten op de website en in "Uit het Kastje" worden de activiteiten gebruikt die op de zomeragenda staan die door de gemeente is samengesteld.

Heeft u een activiteit die u graag in "Uit het Kastje" op de op de gemeentesite geplaatst ziet en die nog niet op de officiele zomeragenda staat geeft u dit dan even door aan de gemeente-secretarie. Mededelingen voor "Uit het Kastje" dienen uiterlijk op de donderdagmorgen voor de week van verschijnen te zijn doorgegeven. Voor publicatie op de gemeentesite geldt dat deze mededeling zo spoedig mogelijk na dat deze is doorgegeven zal worden geplaatst.

In alle gevallen geldt dat commerciële mededelingen niet geplaatst worden.

U kunt uw berichten voor de website ook mailen aan: (pj.tijdeman@vlieland.nl)

INGEKOMEN

Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat de volgende melding tot bouwvoornemen is ingekomen:


- H.W. Dusseldorp, ten behoeve van het plaatsen van een berging op het perceel Ankerplaats 18 (ingekomen 5 juni 2001). Nadere informatie over deze aanvraag kunt u verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening op het gemeentehuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie