Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Haag betaalt recreatieruimte asielzoekerscentrum

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-06-08: Sport- en spelruimte bij asielzoekerscentrum pag.nr.=7285

Het College van burgemeester en wethouders van Den Haag stelt f 190.000 beschikbaar voor de inrichting van een sport- en spelruimte bij het Asielzoekerscentrum aan de Junostraat. Hiermee geeft het College gevolg aan het initiatief van de gemeenteraadsleden Wim Pijl (SGP/GPV/RPF), Titia Lont (CDA), Dirk de Jong (Politieke Partij Scheveningen) en Robert van Lente (D66). Zij stelden tijdens de behandeling van de begroting van 2001 het College voor financiën beschikbaar te stellen voor de inrichting van een dergelijke ruimte.

Met de komst van een sport- en spelruimte - waarvoor een plan is opgesteld door de Centrale Opvang Asielzoekers (COA) en de afdeling Sportsupport van de gemeentelijke dienst OCW - komen er mogelijkheden voor de bewoners van het Asielzoekerscentrum actief bezig te zijn. Momenteel ontbreekt in het centrum een dergelijke voorziening. De binnenplaats van het centrum en ruimte aan de achterkant van het gebouw worden hiervoor ingericht.

8 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie