Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groene Hart Landwinkels zoeken de klant op via internet

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@streekwijzer.nl)

Contactpersoon: Elke Pohlmann

Proef het Groene Hart op de website Groene Hart Landwinkels!

Datum: 11 juni 2001

Groene Hart Landwinkels zoeken de klant op via internet

Sinds 11 juni j.l. is de website van de Groene Hart Landwinkel coöperatie online! Het adres is www.groenehartlandwinkel.nl

De Groene Hart Landwinkel Coöperatie streeft ernaar de betrokkenheid van de burger bij de landbouw en de voedselproductie in eigen streek te verbeteren. Naast het persoonlijk contact dat de Landwinkels met hun klanten onderhouden, wordt nu via de digitale snelweg gezocht naar een verdere uitbreiding van het contact met en betrokkenheid bij de bewoners van het Groene Hart. Gezien de actuele discussies omtrent de toekomst van de Nederlandse landbouw is dit een belangrijks stap.

Op de website wordt informatie geboden over:

- Landwinkelen als belevenis

- de locatie en beschrijving van de boerderijen met een Groene Hart Landwinkel
- het assortiment van ambachtelijke kwaliteitsproducten en streekproducten met Groene Hart keurmerk, die in elke Groene Hart Landwinkels worden aangeboden
- actueel nieuws in de vorm van een nieuwsbrief
- recreatief-toeristische activiteiten en andere evenementen in de agenda
De Groene Hart Landwinkel coöperatie is een uniek samenwerkingsverband van enthousiaste boeren en boerinnen met een boerderijwinkel in het Groene Hart. De ondernemers werken middels een gezamenlijke afzetformule samen op het gebied van streekeigen productie, promotie, toerisme en recreatie. Ambachtelijke kwaliteitsproducten en streekproducten met Groene Hart keurmerk worden op de verschillende boerderijen geproduceerd en onderling uitgewisseld. De producten worden met zorg voor natuur, landschap en milieu geproduceerd en zijn kwalitatief hoogwaardig. Streekverbondenheid en een hechte relatie met de klanten is een belangrijk principe van de coöperatie, dat niet alleen de verkoop van producten omvat maar ook het organiseren van recreatief-toeristische evenementen, zoals proeverijen, open dagen en informatiebijeenkomsten met thema's omtrent de streek, de natuur en het landschap.

Noot van de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Elke Pohlmann
Streekwijzer
tel. 0317-497630
e-mail: (info@streekwijzer.nl)

Monique Koppers
Kaas- en Zuivelboerderij Koppers
Groene Hart Landwinkel te Kockengen
tel. 0346-241363
e-mail: (fam.koppers@agroplaza.net)

Streekwijzer - Groene Hart Landwinkel Cooperatie

Costerweg 5

6702 AA

Wageningen

Telefoon: 0317-497630reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie