Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam spreekt theaterdirecteuren toe

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink spreekt theaterdirecteuren toe Cultuurwethouder Hans Kombrink spreekt maandag 11 juni om 12.15 uur in Concert- en Congresgebouw De Doelen (ingang West Kruiskade) tijdens het jaarlijks congres van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). De wethouder spreekt over het onderwerp 'ondernemerschap in de podiumkunsten' . Andere sprekers zijn Joop van den Ende en Henk van der Walle, oud-wethouder van Enschedé en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Nederlandse Theater-gezelschappen. Na het congres schuiven de deelnemers op het Lenteplein van 2001 Wereldsmaken (Schouwburgplein) aan voor een diner. Daarna worden om 20.30 uur in de Rotterdamse Schouwburg de winnaars ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie