Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam opent 'Maak het een beetje'

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Van der Tak opent 'Maak het een beetje' Wethouder Van der Tak (onder meer Sociale Zaken en Arbeidsmarkt) opent maandag 11 juni op de Ichthus Hogeschool aan de Posthumalaan 90 om 12.45 uur de conferentie 'Maak het een beetje', over de maatschappelijke betrokkenheid van studenten. Aanleiding tot het congres vormen onder andere twee succesvolle projecten van de Ichthus Hogeschool: 'Jongeren voor Jongeren', waarbij studenten leeftijdgenoten uit de deelgemeente Charlois begeleiden bij hun zoektocht naar werk, en het 'Mentoraatproject Oude Noorden', waarbij studenten een aantal jaren mentor zijn voor Marokkaanse jongeren uit het Oude Noorden in Rotterdam.
Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie