Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsleden Leiden verfrissen renners

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Raadsleden verfrissen renners

Tijdens de Leiden M-marathon, zondag 10 juni a.s., zullen vrijwel alle leden van de commissie MSCG (Milieu, Sport, Cultuur en Grotestedenbeleid) een verzorgingskraam bemensen langs het parcours van de marathon. De commissieleden zullen de lopers voorzien van water, energiedrank en fruit. Ook de befaamde Leiden-marathon-sponsjes zullen in de verzorgingspost van de commissie niet ontbreken. De verzorgingspost staat op de Vondellaan, tegenover de Mercedes-garage. De verzorgingspost wordt opgetuigd in het kader van de promotiecampagne raadswerk "Weet jij het beter? Word raadslid!" Naast het ondersteunen van de organisatie van de marathon willen de raadsleden door hun aanwezigheid in de marathon laten zien dat leuke en ontspannende elementen ook deel uitmaken van het raadswerk. Rond 13.00 uur worden de eerste lopers bij deze speciale verzorgingspost verwacht.

De gemeente Leiden spant zich ook anderszins in tijdens de marathon. Zo is er een Gemeente Leiden Business Team gevormd waarin lopers als Cor Vergeer en Paul Day (beiden raadslid SP), Alexander Geertsema (VVD) en Carina Bos (fractieassistent D'66) actief zijn. Meelopende ambtenaren zijn Inge Huijding (Sleutelkrant), Hans Heshusius (Stadsbank), Hans Mulder (EZ), Wim Veldhuisen (EZ), Ineke van Vliet (bestuursmedewerker) en René Verplancke (BoWo).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie