Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-06-2001

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 09.20 uur
Autodieven aangehouden

UTRECHT Zondagavond om half tien werden op de Everhard Meysterlaan 3 Utrechtse jongens van 13, 14 en 19 jaar aangehouden. Een getuige zag dat een groep jongeren op de hoek van de E. Meysterlaan en de Mozartlaan de ruit van een geparkeerde auto insloegen. Op het moment dat de politie verscheen rende de groep weg en smeet een tas in de bossages. In deze tas troffen de agenten een autoradio en inbrekersgereedschap. Er wordt uitgezocht of deze groep meerdere autokraken heeft gepleegd.

Overval

UTRECHT Een 21-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmiddag om kwart voor drie tijdens haar werkzaamheden in een bootje aan het Zandpad overvallen. Een man met een mes kwam de boot binnen waarna hij de vrouw bedreigde en mishandelde. Hij eiste geld van de vrouw. Er werd overigens geen geld gegeven. Nadat zij alarm had geslagen kwam haar buurvrouw kijken wat er gaande was waarna de man de benen nam. De man heeft halflang zwart krullend haar tot op de schouders, droeg een blauw poloshirt met lange mouwen. Hij heeft een tenger postuur. De recherche stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie