Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijvenloket Groningen presenteert zich op banenbeurs

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen


Bedrijvenloket Groningen presenteert zich op banenbeurs
Startende ondernemers op weg helpen en een rondgang rond instanties besparen. Met die doelstelling presenteert het Bedrijvenloket Groningen zich a.s. vrijdag en zaterdag op de Banenbeurs in Martiniplaza. Het Bedrijvenloket Groningen is een samenwerkingsverband tussen gemeente Groningen, Kamer van Koophandel Groningen en de Belastingdienst Ondernemingen. Het dienstverleningsconcept Bedrijvenloket is er op gericht dat een ondernemer op één plaats (fysiek of virtueel) en binnen een bepaalde termijn kan beschikken over de geïntegreerde informatie en diensten van in ieder geval de Kamer, de Belastingdienst en de gemeente. Op de Banenbeurs presenteert het Bedrijvenloket ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie