Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 11-06-2001 Mediaberichten 11 juni 11.15 uur

Venlo inbreker op heterdaad betrapt

VENLO Maandagmorgen ontdekte de 32-jarige bewoner van een huis aan de Waterleidingsingel dat er werd ingebroken. Na ontdekt te zijn liep de 21-jarige verdachte uit het Poolse Katowice weg in de richting van de Groenveldsingel, waar hij even later door gewaarschuwde politie mensen is aangehouden. De man is ingesloten terwijl de politie haar onderzoek voortzet. Uit de woning wordt niets vermist.

Ittervoort verkeersgewonde

ITTERVOORT Een 30-jarige vrouw uit Echt is gewond geraakt toen de auto waarin zijn zat werd aangereden door een vrachtauto. Zondagavond nam een 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit het Duitse Schwalmtal vanaf de Napoleonsweg de verkeerde afslag naar de A2. Toen hij dat ontdekte wilde hij van richting veranderen en reed daarbij de links naast hem rijdende auto van een 31-jarige man uit Echt aan. Zijn passagier raakte daarbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar letsel is niets bekend. De personenauto moest afgesleept worden, de vrachtauto kon na een kleine reparatie door de chauffeur verder rijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie