Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Jongeren voor Jongeren' in Delfshaven gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

'Jongeren voor Jongeren' ook in Delfshaven

Het project 'Jongeren voor Jongeren' wordt een vast instrument in het gemeentelijke sociale en arbeidsmarktbeleid. Sinds twee jaar begeleiden studenten van de Ichthus Hogeschool te Rotterdam langdurig werkloze leeftijdgenoten in Charlois naar werk of een nieuwe opleiding. Omdat zij hier goed in slagen, zal het project volgend jaar worden uitgebreid naar de deelgemeente Delfshaven.

De studenten zijn vierdejaars studenten van de opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Personeel en Arbeid, Sociaal Juridische Dienstverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Het project is een samenwerkingsverband van Gemeente Rotterdam, Deelgemeente Charlois, Kliq/Arbeidsvoorziening, Werkstad en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie