Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Efficientere opslag met virtuele Disk Array en Software

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Efficiëntere opslag met virtuele disk array en software

Amstelveen, 11 juni 2001 - Hewlett-Packard annonceert opslagoplossingen en software waarmee gebruikers zeer schaalbare en goed beheerbare opslaginfrastructuren kunnen realiseren die het gebruik van hun opslag-capaciteit optimaliseren. Het gaat onder andere om de eerste 2,0 GB fiber channel virtual disk array, een network attached storage (NAS)-oplossing en software voor HP's XP disk array-familie.

De opslagoplossingen zijn gebaseerd op HP's strategie voor Federated Storage Area Management (FSAM). Het implementeren van deze strategie stelt organisaties in staat gebruik te maken van alle aanwezige opslagcapaciteit binnen een bepaald domein. Organisaties kunnen zo inspelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie