Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tekort studentenhuisvesting vooral in Amsterdam en Utrecht

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten
Hierbij ontvangt u één of meerdere berichten voor de categorie Wonen. Structureel tekort studentenhuisvesting vooral in Amsterdam en Utrecht (11-6-2001) In vijf studentensteden, Den Haag, Eindhoven , Haarlem, maar met name in Amsterdam en Utrecht bestaat een structureel tekort aan studentenhuisvesting. In andere steden gaat het alleen om piekproblemen aan het begin van het studiejaar Vooral door nieuwbouwprojecten die de doorstroming op de gehele woningmarkt bevorderen, komt ook meer woonruimte voor studenten vrij. Dit zijn de belangrijkste conclusies van een onderzoek dat staatssecretaris Remkes van VROM vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Doorstroming

Het onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie