Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware introduceert oplossing voor effectenhandel

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Staffware introduceert oplossing voor effectenhandel

Alkmaar, juni 2001 - - Staffware, toonaangevend in business process automatisering, introduceert de Staffware Global Research oplossing die specifiek is ontwikkeld voor de effectenhandel. De oplossing automatiseert, beheert en controleert de 'end-to-end' processen in de productie van wereldwijde research. Hierdoor wordt deze productie niet alleen sneller en efficiënter, maar eveneens kosteneffectiever. Aan de Staffware Global Research oplossing ligt de zeer schaalbare, regelgebaseerde technologie voor procesautomatisering ten grondslag.

"Binnen de effectensector is de productie van wereldwijde research een van de belangrijkste gebieden van kennisintensieve business processing. De kwaliteit, de actuele en tijdige productie en een zorgvuldige, doelgerichte verzending ervan zijn cruciaal. Maar ook de productiekosten zijn essentieel in de huidige effectenwereld. Hierin kan Staffware een belangrijke rol spelen", stelt Trevor Salmon, Director of Financial Services Practice Staffware.

Een goede reden om procesautomatisering in te zetten is dat business specialisten en analisten efficiënter kunnen werken, waardoor de kosten voor organisaties aanzienlijk afnemen. Daarnaast is er binnen vele organisaties menselijke interventie nodig om er voor te zorgen dat het juiste onderzoeksrapport, naar de juiste klant, in het juiste formaat, via het gewenste kanaal op het juiste moment wordt verstuurd. Zonder effectief, geautomatiseerd procesmanagement is deze manier van werken onderhevig aan fouten - zo is het mogelijk dat klanten een onderzoek niet of juiste meerdere malen ontvangen of niet op het gewenste moment of via het juiste kanaal.

De Staffware Global Research oplossing levert een groot concurrentievoordeel, dankzij de kortere time-to-market van de productie en distributie van wereldwijde research. Tevens is er door de 'end-to-end' procesautomatisering minder operationeel risico. De processen binnen alle verschillende researchinstituten worden gestandaardiseerd, hetgeen bijdraagt aan betere kwaliteit en consistentie van de werkzaamheden. Een ander businessvoordeel is de kostenvermindering dankzij de hogere snelheid, efficiency en consistentie van de productie. Met het inzetten van de Staffware Global Research oplossing verbetert men ook de klantenservice. De juiste rapporten worden op het juiste moment via het juiste kanaal (inclusief webgebaseerd) geproduceerd en gedistribueerd.

De oplossing biedt online verificatietrajecten, waardoor het mogelijk is de werkvoortgang continu te volgen en te controleren. Tijdens de gehele researchproductie beschikt men dus over up-to-date informatie. Het is niet meer nodig om de benodigde gegevens uit verschillende opslagplaatsen te halen. Dit zorgt voor meer productiviteit; gebruikers hoeven minder administratieve taken uit te voeren en kunnen zich focussen op belangrijkere taken. Ten slotte is er meer procesinzicht waardoor het inzetten van hulpmiddelen en het signaleren van knelpunten kunnen worden geoptimaliseerd.

"De technologie voor procesautomatisering controleert en beheert de end-to-end processen van wereldwijde, vanaf het punt waarop de analist beslist om een onderzoeksrapport te schrijven tot daadwerkelijke productie en distributie. Door het standaardiseren en automatiseren van deze processen binnen verschillende researchinstituten, levert Staffware grotere procesconsistentie en verbeterde klantenservice. Gebruikers kunnen zich, wanneer de research zeer tijdsgevoelig is, zonder meer aan de vastgestelde deadlines houden, dankzij de kortere time-to-market van de productie en distributie", aldus Salmon.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar.
Tel.: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over Staffware
Staffware is de grondlegger van de business process automatisering en uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. De organisatie is gespecialiseerd in workflow automatisering software en e-bussinessoplossingen. De Staffware-software automatiseert, beheert en stroomlijnt de bedrijfsprocessen binnen organisaties volledig. Momenteel zijn er 1,3 miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd in het bank- en verzekeringswezen, de telecom, nutsvoorziening en overheid voor de ondernemingsbrede applicaties. Staffware beheert met haar oplossingen het eBusiness-process, maar ontwikkelt ook geïntegreerde oplossingen op het gebied van eCRM, eBanking, eProcurement en New Product Development. Klanten en partners behalen aanzienlijke bedrijfsvoordelen door de Staffware-oplossingen die uiteenlopen van organisatiebrede applicaties tot en met internetapplicaties wereldwijd. De organisatie is de afgelopen vijf jaar verzesvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in zeventien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com

Redactionele informatie: Pb0901 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: (prinflux@cs.com)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie