Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 11 juni 2001

Verdachten van vernielingen aan auto's aangehouden Noordwijk (D1)
De politie van Noordwijk heeft afgelopen weekend opnieuw extra toezicht gehouden naar aanleiding van diverse vernielingen aan auto's dit jaar. De controles hebben tot resultaat gehad dat in de nacht van vrijdag 8 juni op zaterdag 9 juni twee mannen van 18 en 19 jaar uit Brabant op heterdaad werden aangehouden. De mannen vernielden spiegels van auto's die op de Maarten Kruytstraat geparkeerd stonden. Motoragenten konden de mannen ter plaatse aanhouden. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juni kon na een melding van eveneens vernielingen aan autospiegels drie personen worden aangehouden. Twee mannen van 24 en één van 23 jaar, uit Duitsland afkomstig, werden in de omgeving aangehouden op verdenking van het vernielen van autospiegels op de Quarles van Uffordstraat. Alle verdachten hebben een dagvaarding gekregen.

Rectificatie
Controle horeca Gouda (D7)
De politie Hollands Midden heeft op vrijdag 8 juni onjuiste berichtgeving gedaan over de controle op een horecabedrijf aan De Markt. In dit bericht meldde de politie dat er op donderdag 7 juni bij een bedrijf flessen met rum was aangetroffen waarover geen belasting betaald zou zijn. De controle werd gedaan in samenwerking met de douane en de belastingdienst. Volgens de berichtgeving zouden de flessen inbeslag zijn genomen, dit is onjuist. De douane moet de zaak nog onderzoeken.

Poging overval winkel Waddinxveen (D6) Een nog onbekende man heeft op maandag 11 juni omstreeks 11.30 een winkel aan de Ieplaan overvallen. De man kwam gemaskerd en met een vuurwapen gelijkend voorwerp de winkel binnen en eiste van de medewerkster geld uit de kassalade. Toen zij hier niet op in ging verliet de overvaller de winkel zonder buit. De man, van ongeveer 1.60 m., liep weg in de richting van de Esdoornlaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie