Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-06-2001 3e Persbericht van maandag 11 juni 2001

Berichten uit de regio

Leende: Controle op crossen in natuurgebieden
Tijdens een controle, in een natuurgebied langs de A2, door de politie in samenwerking met mensen van Staatsbosbeheer en t Brabant Landschap is zondagmorgen een 37-jarige inwoner van Valkenswaard aangehouden. De man was de voorste rijder van een groep van vijf motorcrossers. De andere vier konden ontkomen. De verdachte kreeg een proces-verbaal voor het zich bevinden op verboden grond, niet in het bezit zijn van de juiste papieren en geen kentekenplaat op het voertuig. Verder wordt bij een volgende overtreding binnen een jaar de motorfiets inbeslaggenomen.

Valkenswaard: Diefstal personenauto
Tussen zondagavond 23.00 uur en maandagmorgen 01.30 uur is van de Markt een geparkeerd staande personenauto, merk Lexus, type LS 400, kleur grijs, voorzien van het kenteken GH-TL-30, weggenomen.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole op de Fuutlaan zijn vanmorgen tussen 10.15 uur tot 11.30 uur, 30 voertuigen gecontroleerd. Vijf bestuurders kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de gordel. Vijf bestuurders werden in staat gesteld om hun papieren, die zij niet op eerste vordering konden tonen, op het bureau te komen laten zien.

Nuenen: Diefstal bedrijfsauto
Tussen vrijdag 16.30 uur en maandag 12.00 uur is er vanaf De Tienden een bedrijfsauto, merk Mercedes-Benz, type 309DI, kleur groen, voorzien van het kenteken VF-RR-69, weggenomen.

Waalre: Inbraak in een bedrijf
Tussen zondag 05.30 uur en 07.00 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de Heikantstraat. Men kwam het bedrijf binnen door aan de achterzijde van het pand een ruit te vernielen. Uit het bedrijf zijn enkele flessen wijn en een aantal koekjes weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie