Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Versatel dochter Vuurwerk internet lanceert nieuwe producten

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Versatel Telecom Industries NV
Zoek soortgelijke berichten
Versatel Telecom Industries NV


Vuurwerk Internet introduceert nieuwe dedicated en shared hosting producten

Haarlem - 11 juni 2001 - Vuurwerk Internet B.V, een 100% dochter van Versatel en één van de grootste leveranciers van webhosting diensten in Nederland, heeft vandaag bekend gemaakt dat het een reeks nieuwe dedicated en shared hosting producten heeft gelanceerd voor de Nederlandse zakelijke markt. De introductie van de nieuwe producten zal worden ondersteund door een marketingcampagne waarin het nieuwe professionele imago van Vuurwerk Internet als hosting specialist en het nieuwe bedrijfslogo een belangrijke rol spelen.

Vuurwerk Internet heeft grote bekendheid gekregen als specialist op het gebied van Linux, het besturingssysteem dat door technisch specialisten zeer gewaardeerd wordt. Sinds 1996 is de Haarlemse onderneming uitgegroeid tot één van de marktleiders in Nederland op het gebied van shared hosting diensten voor de zakelijke markt. Sinds deze week biedt Vuurwerk Internet ook dedicated hosting voor Linux aan, waarbij klanten over een geheel eigen server beschikken. Daarnaast kondigt Vuurwerk tevens de introductie aan van shared en dedicated hosting-diensten gebaseerd op Microsoft technologie, om nog meer tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten.

Naast de nieuwe Linux en Microsoft shared en dedicated hosting producten, zal het bedrijf binnenkort ook starten met het aanbieden van co-locatiediensten en media streaming producten. Met klanten als Noordzee FM, TMF en Radio 538 is Vuurwerk Internet al langere tijd een belangrijke aanbieder van breedband applicaties voor mediabedrijven.

Michael Hannan, Managing Director van Vuurwerk Internet zegt hierover: "De introductie van een solide, betrouwbaar en kosteneffectief aanbod van dedicated hosting diensten past naadloos in onze strategie. Momenteel kan Vuurwerk Internet professionele hosting oplossingen aanbieden die ondernemingen vandaag de dag nodig hebben om bedrijfskritische applicaties via het Internet te draaien. De kennis en expertise die wij de laatste vijf jaar als gespecialiseerde hosting provider in Nederland hebben opgebouwd, in combinatie met de steun van onze moedermaatschappij Versatel met haar allernieuwste glasvezel breedbandnetwerk en haar uitgebreide datacenter faciliteiten, geven Vuurwerk Internet een uitstekende uitgangspostitie voor de volgende fase in de Internetrevolutie."


-EINDE-

Vuurwerk Internet B.V. uit Haarlem verzorgt hosting voor ruim 15% van alle Nederlandse websites, en is hiermee marktleider op het gebied van zakelijke hosting-diensten in Nederland. Het levert een breed scala aan hosting-diensten, zoals shared hosting, dedicated hosting, co-locatiediensten en streaming media. Het bedrijf heeft inmiddels 58 medewerkers in vaste dienst. Vuurwerk Internet, opgericht in 1996, levert haar diensten aan zakelijke klanten in Nederland en is een 100% dochteronderneming van Versatel Telecom International N.V. Voor meer informatie kunt u terecht op www.vuurwerk.nl.

Contactpersonen:

Paul Hissink
Marketing Director Vuurwerk Internet
Vuurwerk Internet B.V.
Tel: 023-511.11.23
E-mail: (paul.hissink@vuurwerk.nl)

Mark Lazar
Vice President Investor Relations & Finance
Versatel Telecom International NV
Tel: +31 20 750 1079
E-mail: (mark.lazar@versatel.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie