Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst concept-plan binnenstad Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Uitnodiging persbijeenkomst concept Integraal Ontwikkelingsplan Binnenstad
Woensdag 23 mei heeft het college van burgemeester en wethouders het concept Integraal Ontwikkelingsplan Binnenstad (IOB) vrijgegeven. Het IOB is een verdere uitwerking van de visie voor de transformatie van de binnenstad uit het Masterplan Binnenstad van juni 1999. Het is een Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) op hoofdlijnen, waarin de ruimtelijk/functionele structuur van de binnenstad tot uitdrukking komt, inclusief de toeleidende infrastructuur, parkeren en de openbare ruimte. In het concept-IOB staat concreter waar de gemeente wat wil gaan bouwen in de binnenstad. Vanaf 11 juni presenteert de gemeente de plannen zes weken lang aan de Nieuwegeinse samenleving. Daarnaast kan men van 11 juni tot en met
3 augustus gebruik maken van het inspraakrecht.

Wij nodigen u uit op woensdag 30 mei voor een bijeenkomst waar het bestuur dit concept IOB en het informatie- en inspraaktraject voor u toelicht en vragen van u beantwoordt. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een exemplaar platte tekst uitgereikt. Het bestuderen hiervan zal wellicht de nodige nieuwe vragen oproepen. Vandaar dat het college op vrijdag 1 juni van 14.00 15.30 opnieuw door u gestelde vragen over dit concept IOB wil beantwoorden.

Persbijeenkomst IOB woensdag 30 mei
Plaats: B&W-kamer gemeentehuis, Martinbaan 2
Tijdstip: 10.00 11.30 uur

Persbijeenkomst vrijdag 1 juni
Plaats: B&W-kamer gemeentehuis, Martinbaan 2
Tijdstip: 14.00 15.30 uurInvoerdatum 28-5-2001


Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie