Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Persberichten Week 23 (4 - 10 juni 2001)

Hilversum werkt aan de weg

Komende week wordt op de Schapenkamp en de Koninginneweg verder gewerkt aan de herinrichting. Vanaf de Schapenkamp kunt u met de auto alleen nog de Stationsstraat in.

In het Noordse Bosje wordt op twee plekken gewerkt: aan de noordtak, tussen de kruising bij het Intomartgebouw en het Melkpad, en aan de oostkant richting Bussumerstraat, achter Van Vuure langs. De uitrijroute vanuit de City-parking loopt tijdelijk via de Bussumerstraat.

In de Meteorenstraat wordt het kruisingsvlak met de Orionlaan en de Seinstraat nieuw ingericht. Seinhorst is twee weken lang alleen toegankelijk vanaf de Jan van der Heijdenstraat.

Maandag en dinsdagavond worden op de Larenseweg (tussen het Den Uylplein en de dagcamping) een vijftal grote beuken gerooid. Autoverkeer wordt via een wisselverkeerslicht over één rijstrook geleid.

Als het weer meewerkt, begint de gemeente vanaf maandag 11 juni met het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag op diverse afsfaltwegen, zoals de Zeverijnstraat, Noorderweg, Prins Bernhardstraat en de Koningsstraat. De gemeente verzoekt u om auto's tijdelijk elders te parkeren.Voetpaden in de wijken Kerkelanden en Hilversumse Meent krijgen eveneens een nieuwe slijtlaag

Verdere werkzaamheden:


* in de Eksterstraat en de Spechtstraat (tot eind juni)
* in de Saturnusstraat (laatste week)

* en in de Neptunusstraat (tot begin juli)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie