Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evers gaat de lucht in met 's werelds grootste ballon

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...OLE_Obj...>>

Evers gaat de lucht in met 's werelds grootste ballon 'De week van de luchtballon' op Radio 538

Hilversum, 8 juni 2001 - Vanaf 11 juni geeft Radio 538, samen met Bassetts Winegums en Engelse Drop, een luchtballonvaart voor twee personen weg in 's werelds grootste ballon. Edwin Evers stuurt deze ballon de lucht in op zoek naar de drukste verkeerspunten in Nederland. Zodra in het programma 'Evers staat op' een plaat wordt gedraaid met 'lucht' of 'ballon' in de titel kan de luisteraar bellen met Edwin Evers. De snelste beller die tevens weet waar Bertie Bassett's luchtballon vliegt, wint een luchtballonvaart voor twee personen.

Van 11 tot en met 14 juni zal Bertie Bassett's luchtballon tussen 06.00 en 08.00 uur over de Nederlandse snelwegen vliegen. Tijdens de ballonvaart wordt regelmatig contact gehouden met de studio. Bertie' s Balloon is 47 meter hoog en daarmee een van de grootste ballonnen ter wereld. 'Evers staat op' is iedere werkdag van 6.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Edwin Evers over de actie: "Voor de verandering ga ik nu in de gedaante van Bertie's Balloon de lucht in. De mensen in de file zullen de ballon met een hoogte vergelijkbaar met een flatgebouw van 15 verdiepingen niet over het hoofd zien."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie