Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Shopnieuws.nl organiseert 1e Nationale Online Shopweek

Datum nieuwsfeit: 11-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Haarlem, maandag 21 mei 2001

Shopnieuws.nl organiseert 1e Nationale Online Shopweek

11 t/m 17 juni, dan is het zover. Elf studenten van de Haarlem School of Small Business hebben week 24 uitgeroepen tot Nationale Online Shopweek. De stichting Shopnieuws.nl brengt consumenten en webwinkels dichter bij elkaar met het doel de 'psychologische aankoopdrempel' te verlagen. In de week worden diverse activiteiten georganiseerd die in het teken staan van het bevorderen van online shopping in Nederland. Één van die activiteiten is het verspreiden van een consumentenkrant in de leeftijdscategorie 20 tot en met 49 jaar.

Webwinkels sluiten zich aan

Iedere webwinkel in Nederland kan meedoen aan de Online Shopweek door een kleine bijdrage te leveren aan de stichting. Het deelnemende webbedrijf wordt via een pop-up-scherm met een link vermeld op de internetsite WWW.SHOPNIEUWS.NL. Ingedeeld naar rubriek kan het webbedrijf haar ondernemersactiviteiten laten zien aan de (toekomstig) online shopper. De totale opbrengst komt geheel ten goede aan het organiseren van de Nationale Online Shopweek.

Shopnieuws.nl wil afstand tussen webwinkel en consument verkleinen

Diverse onderzoeken concluderen dat het vertrouwen van de consument om aankopen te doen via het internet niet erg hoog is. Men is vooral huiverig voor fraude binnen het betalingsverkeer. Shopnieuws.nl meent dat het tijd is om het tij te keren. Het kopen via internet biedt vele mogelijkheden en voordelen voor zowel de consument als de onderneming. De Nationale Online Shopweek is een uitgelezen platform voor de online verkoper om nieuwe en huidige klanten in het zonnetje te zetten. Specifieke verkoopacties zullen de consument moeten stimuleren een eerste aankoop via het internet te doen. Het initiatief van Shopnieuws.nl wordt ondersteund door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO).Voor meer informatie kunt u zich richten tot:

Stichting Shopnieuws.nl

Jeroen van Schie (Marketing & PR)

Nassaustraat 22rd

2011 PJ Haarlem

Tel. Kantoor: 023 - 5517571

Tel. Mobiel: 06 - 14441215

Fax: 023 - 5517574

e-mail: (marketing@shopnieuws.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie