Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leontien van Moorsel opent fietspad in Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

383. Leontien van Moorsel opent fietspad.

22 mei 2001

Op 12 juni 2001 wordt het nieuwe fietspad, dat vorig jaar is aangelegd tussen 't Wiel op de Zalmplaat en de Albrandswaardse Haven in Poortugaal, officieel geopend.

Feitelijk kan er sinds eind september 2000 van het nieuwe recreatieve pad gebruik worden gemaakt.
Op 29 september was het onze weekendtip en de
lovende beschrijving in dat bericht is nog steeds van toepassing.

Inmiddels is het pad een groot succes geworden: veel inwoners van de regio hebben de route ontdekt en het pad heeft in de volksmond al de naam "Deltapad " gekregen.
Alleen jammer, dat het Fietsplatform er niet voor gekozen heeft de lange afstandsfietsroute LF12 over het nieuwe parcours te verleggen.

Het pad is de vrucht van een eendrachtige samenwerking tussen een groot aantal partners: de deelgemeente Hoogvliet, de gemeente Albrandswaard, het Delta Psychiatrich Ziekenhuis, het Waterschap IJsselmonde, het Recreatieschap IJsselmonde en de provincie Zuid-Holland.

Dat betekent waarschijnlijk, dat op 12 juni een keur aan hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zullen zijn. Maar de Maximale aandacht zal toch wel uitgaan naar de eregast, de drievoudige Olympisch kampioen van Sidney en sportvrouw van het jaar 2000, Leontien van Moorsel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie