Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 12-06-2001 Persberichten district Kerkrade (14.00 uur) Dinsdag 12 juni 2001 - 14.00 uur

Kerkrade; verdovende middelen
In aanwezigheid van de rechter-commissaris stelde de politie op dinsdag 12 juni om 07.30 uur een onderzoek in in een drietal woningen aan de Kipstraat en de Dir. Cortenstraat in Kerkrade en de Berghofstraat in Eygelshoven.
Daarbij werden vier personen (drie vrouwen en één man tussen de 21 en 50 jaar) aangehouden.
Bij het betreden van de woning aan de Kipstraat kwam een vervaarlijk grommende pitbull op de politie af. Voordat deze tot "actie" over kon gaan, kon hij ingevangen worden. Het dier werd in beslag genomen. In de loop van de morgen meldde zich nog een vijfde verdachte waarna de politie op zoek was aan het politiebureau. Ook deze 30-jarige man werd aangehouden.
De verdachten worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de handel in verdovende middelen.
Tijdens het onderzoek in de woningen nam de politie ruim 300 gram amfetamine, 400 XTC-pillen en een ploertendoder in beslag. Het vijftal is inmiddels in verzekering gesteld.

Kerkrade; fietser overleden
In het bericht van maandag 11 juni werd gemeld dat omstreeks 07.30 uur die dag op de Hambosweg in Kerkrade een zwaar gewonde 48-jarige fietser uit Heerlen werd aangetroffen. Hij werd met zeer ernstig hersenletsel in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij in de loop van de avond overleden.
Omdat de politie niet weet hoe het komt dat de man op de Hambosweg ten val is gekomen, is zij dringend op zoek naar getuigen. Vooral de mevrouw die via haar mobiele telefoon de alarmcentrale 112 gebeld heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Kerkrade-Centrum.
Tel: 0900-8844.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie