Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyLAB opent vestiging in Australië

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyLAB opent vestiging in Australië

ZyLAB Australia biedt betere lokale ondersteuning op één van de meest veelbelovende imagingmarkten

Amsterdam, 12 juni 2001 -- ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, opent op 1 juli aanstaande een nieuw kantoor in Sydney, Australië. De beslissing om een volledige dochteronderneming in Australië op te richten vloeit voort uit de economische groei en de groeiende vraag naar ZyLAB-software in de regio. Door deze zet kan ZyLAB in Australië en Nieuw-Zeeland opereren op basis van het succesvolle business model dat de onderneming ook toepast in andere landen.

In eerste instantie bestaat het personeel van de vestiging uit de voormalige distributeurs van ZyLAB in de regio Asia/Pacific, die sinds kort ook deel uitmaken van ZyLAB. Zij zijn al jaren bekend met ZyLAB's producten en de lokale markt. ZyLAB kijkt uit naar een voorspoedige start.

ZyLAB Technologies BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550,
fax: 020 - 6965175, e-mail: (info@zylab.nl). Website: www.zylab.nl.

ZyLAB
ZyLAB is een snelgroeiend en winstgevend Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam Zuidoost. ZyLAB was in 1983 de eerste leverancier die een volledig programma leverde om elektronische documenten op het PC platform op de volledige tekst te kunnen doorzoeken. Sinds 1991 concentreert ZyLAB zich volledig op het maken en leveren van totaaloplossingen om binnen kantoor- en operationele omgevingen snel en eenvoudig zowel papieren- als elektronische documenten te archiveren, zoeken, vinden, organiseren, delen en te reproduceren. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 600.000 licenties verkocht en heeft het operationele installaties op meer dan 5.000 verschillende sites. ZyLAB heeft diverse kantoren in Europa, de USA en Azië. Alle software van ZyLAB wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie op www.zylab.nl. Voor redactionele informatie:
PB1201
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-PR.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie