Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schuitema opent nieuw distributiecentrum in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Schuitema NV
Zoek soortgelijke berichten
Schuitema NV

Persberichten menu

Schuitema opent nieuw distributiecentrum in Eindhoven

Eindhoven, 12 juni 2001

Schuitema, de organisatie achter C1000, heeft vandaag haar nieuwe distributiecentrum in Eindhoven officieel in gebruik genomen. Vanuit dit nieuwe distributiecentrum, waarvoor de eerste paal geslagen is in november 1999, zal Schuitema de 140 aangesloten C1000 supermarktondernemers in het zuiden van Nederland voorzien van goederen en diensten.

De officiŽle openingshandeling werd verricht door de Commissaris van de Koningin de heer Mr. F.J.M. Houben. In zijn toespraak ging de heer Houben in op de economische situatie van de regio Eindhoven en het belang van de komst van het nieuwe distributiecentrum voor de dynamische en innovatieve uitstraling van de provincie Noord-Brabant.

Het nieuwe distributiecentrum in Eindhoven staat symbool voor vernieuwing, innovatie en groei. De totale oppervlakte van het pand bedraagt 32.000 m2 en door de optimale ruimtebenutting is dit distributiecentrum een fraai voorbeeld hoe efficiŽnt met de benutting van het bedrijfsterrein kan worden omgegaan.

De inrichting bevat een aantal vooruitstrevende technologische toepassingen die ook voorzien in een ergonomisch vriendelijke afhandeling van de goederenstromen. In dit distributiecentrum vindt de goederenverzameling grotendeels gemechaniseerd plaats en dat is een absolute primeur voor de Europese retailbranche. Schuitema heeft in totaal 100 miljoen gulden geÔnvesteerd in dit nieuwe distributiecentrum dat werk biedt aan 360 medewerkers.

Voor nadere informatie:

Schuitema n.v.

Dhr. K.J. van den Hoven

Tel. 033-4 53 33 33

GSM 06-53 252 104

(k.van.den.hoven@schuitema.nl)

ALGEMEEN

De grondslagen voor waardering van activa en passiva en resultaatbepaling zijn overeenkomstig de grondslagen in de jaarrekening 2000. Dit persbericht is niet gecontroleerd door een deskundige als bedoeld in artikel 2:393 BW.

WINST- EN
VERLIESREKENING SCHUITEMA N.V.

Eerste kwartaal 2001 (16 weken), (bedragen x § mln.)

BALANS SCHUITEMA N.V.

Eerste kwartaal 2001 (bedragen x § mln.)

VERKORT KASSTROOMOVERZICHT SCHUITEMA N.V.

Eerste kwartaal 2001 (bedragen x § mln.)

VERKORT MUTATIEOVERZICHT EIGEN VERMOGEN SCHUITEMA N.V.

Eerste kwartaal 2001 (bedragen x § mln.)Persberichten menu

© Schuitema n.v.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie