Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 12-06-2001 Mediaberichten 12 juni (laatste berichten)

Roermond snelheidscontrole

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Venloseweg zijn dinsdagmorgen 1095 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 83 harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogste gemeten snelheid was 76 km/u.

Belfeld snelheidscontrole Samen minder

BELFELD Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Zuid zijn maandag 893 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 110 te hard. De hoogste snelheid was 95 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Venlo winkeldief betrapt

VENLO Politiemensen zagen maandagmiddag op de Markt een 30-jarige man uit Venlo verschillende kledingstukken uit een zak halen en bekijken. Daarbij ontstond de indruk dat de kleding gestolen was omdat de kledinghangers en prijslabels daar nog in/aan zaten. Hierop is de man aangehouden en naar het bureau gebracht. Inmiddels bleek dat de man bij een winkel in de Lomstraat 5 damesbroeken had gestolen en ergens anders enkele herenbroeken. Waar die zijn gestolen heeft de politie nog niet kunnen traceren. De man is na zijn verhoor aangemeld bij de parketpolitie omdat hij nog gesignaleerd stond in het opsporingsregister om een straf uit te zitten.

Nederweert snelheidscontrole Samen minder

NEDERWEERT Bij een snelheidscontrole in het kader van het project Samen minder zijn maandagmorgen op de Venloseweg 27 automobilisten bekeurt. Van de 1068 voorbijgangers was de hoogste snelheid 119 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

Roermond drugszaak

ROERMOND De politie heeft maandagmiddag 2 mannen uit Den Bosch van 44 en 42 jaar aangehouden op verdenking van levering van verdovende middelen aan een 38-jarige gedetineerde in het Huis van Bewaring. Na het bezoek van het tweetal bleek de gedetineerde namelijk in het bezit van drugs. Hierop zocht de politie de omgeving af en trof op de Keulsebaan de mannen aan. In de kleding van beide mannen zijn verdovende middelen (heroine, cocaine en hashish) aangetroffen. De drugs zijn in beslaggenomen, waarna na het opmaken van een proces-verbaal het tweetal in vrijheid is gesteld.

Venlo rijden tijdens ontzegging

VENLO De politie heeft dinsdagmiddag een 29-jarige vrouw uit Venlo bekeurd die met een auto reed terwijl haar dat bij rechterlijke uitspraak verboden was. De politie controleerde de vrouw op de Maagdenbergerweg en ontdekte al snel dat de vrouw een ontzegging van de rijbevoegdheid had tot juli dit jaar. De vrouw bekende het feit dat verder via het snelrecht zal worden afgedaan. De vrouw kreeg de rij-ontzegging omdat zij eerder met teveel drank op achter het stuur was betrapt.

Weert snelheidscontrole

WEERT- Bij een snelheidscontrole op de Parklaan zijn dinsdag 619 automobilisten gecontroleerd. 151 van hen reden harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid was 91 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie