Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europesa onderzoekt frauduleuze praktijken Europol

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSMEDEDELING
Zweeds voorzitterschap gaat in op eis VU&ID-europarlementslid Bart Staes Europese ministers gaan frauduleuze praktijken Europol onderzoeken

BRUSSEL (12/06). -
De Europese ministers van Binnenlandse Zaken laten de werking van Europol grondig doorlichten. Dat heeft de Zweedse raadsvoorzitter beloofd in antwoord op een mondelinge vraag van VU&ID-europarlementslid Bart Staes over frauduleuze praktijken bij de Europese politiekoepel in Den Haag. De aangekondigde doorlichting is een eerste - voorzichtige - doorbraak in dit dossier (zie achtergrond).

In eerste instantie weigerde de Zweedse staatssecretaris Danielsson in te gaan op het verzoek van Staes omdat de Raad volgens hem ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie