Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TOPCALL introduceert 'Plus ONE' voor Lotus Notes

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Speciaal aanbod voor Lotus Notes Unified Communications

"Plus ONE" mogelijkheid voor Lotus Notes door TOPCALL

Zaltbommel, 12 juni 2001 - - Ondernemingen die hun Lotus berichten- en bedrijfsapplicaties willen verbeteren tot "Unified Communications" kunnen dat nu doen met "Lotus plus ONE" van TOPCALL. Het Plus ONE aanbod biedt de mogelijkheid elke bedrijfstoepassing (SAP, Siebel enzovoort) te integreren met TOPCALL inclusief (dus zonder extra kosten) de Lotus Notes Link. Met dit aanbod onderstreept TOPCALL het belang dat zij hecht aan "Bedrijfs Communicatie Processen".

Communication Server ONE combineert zowel Unified Messaging, netwerk- en faxoplossingen, mobiele communicatie als CTI/IVR-toepassingen binnen een totaalconcept. Het systeem biedt een zeer hoge betrouwbaarheid en een beschikbaarheidspercentage van 99,99 procent. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor veilige en snelle, kritische communicatieprocessen.

Het feit dat gebruikers geen aanpassingen binnen Lotus Notes zelf hoeven te doen is een sterk argument voor de integratie van het TOPCALL Unified Messaging productaanbod, zoals met Communication Server ONE. De toonaangevende technologie geeft gebruikers daarnaast de mogelijkheid de meest complexe communicatiestructuren centraal te beheren. Standaard installaties, inclusief een geïntegreerde PBX-structuur, kunnen snel - binnen enkele uren - worden gerealiseerd. Daarbij is de TOPCALL-oplossing sterk schaalbaar en heeft makkelijke upgrademogelijkheden.

Continuïteit
Kortgeleden maakte Lotus bekend dat haar ondersteuning van Lotus Domino faxdiensten per 31 december 2001 zal worden beëindigd. Dit is een extra reden om het Unified Messaging systeem van TOPCALL in te zetten. De Communication Server ONE, met de bewezen stabiliteit van alle TOPCALL-systemen, zorgt voor twee specifieke voordelen die deel uitmaken van een geïntegreerde faxoplossing voor Lotus Notes. Ten eerste worden alle binnenkomende stem, fax- en sms-berichten via DID (Direct Inward Dialing) rechtstreeks toegewezen aan de desktop of mailbox van de ontvanger. De oplossing zorgt er ten tweede voor dat alle berichtsoorten gedurende vele jaren betrouwbaar en eenvoudig worden gearchiveerd. Het Unified Messaging-systeem is ook erg makkelijk omdat het berichtenarchief te allen tijde kan worden gebruikt vanaf bijna elke locatie. Gebruikers kunnen alle opgeslagen stem-, fax- en emailberichten via mobiele communicatieapparatuur - zoals mobiele telefoons, PDA's of laptops - benaderen.

TOPCALL Nederland B.V., Hogeweg 39, 5301 LJ Zaltbommel. Telefoon: 0418-570400,
fax: 0418-570401, e-mail: (info@topcall.nl), website: www.topcall.nl.

TOPCALL Communication Server ONE
De TOPCALL Communication Server ONE is een toonaangevend Unified Communication Platform. De ONE architectuur is modulair opgebouwd en biedt daardoor het hoogste niveau kwaliteits- en systeemintegriteit, ondersteund door een hoogwaardig service- en supportnetwerk. Standaardoplossingen zijn beschikbaar voor Unified Messaging, Network and Enterprise Faxing, Mobile Messaging en CTI/IVR-toepassingen. De TOPCALL-oplossing biedt klanten - in 40 landen wereldwijd - de breedste keuze in klantspecifieke, bedrijfskritieke Unified Communications.

TOPCALL Nederland B.V.
TOPCALL is specialist in het leveren van totaaloplossingen voor berichtenverkeer en telefonie (fax, voicemail, CTI, e-mail en SMS). Al meer dan 12 jaar biedt TOPCALL Nederland producten en consultancy aan organisaties die de communicatie met de buitenwereld willen stroomlijnen en verbeteren. TOPCALL richt zich op de markt van logistieke applicaties, CRM-applicaties en kantoorautomatisering.

Voor redactionele informatie:
PB0501
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie