Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Avondvierdaagse Waddinxveen Wandelt

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

>PERSBERICHT WADDINXVEEN WANDELT
>
>
>Waddinxveen Wandelt van 12 tot en met 15 juni
>WADDINXVEEN - Het jaarlijks terugkerende wandelevenement Waddinxveen >Wandelt loopt dit jaar van 12 tot en met 15 juni. Zo heeft het >organisatiecomité bekend gemaakt. Het evenement krijgt dit jaar een >bijzondere gang. De Waddinxveense avondvierdaagse wordt namelijk voor de >vijfde keer gehouden. En dat kan niet anders: daar zal zeker bij stil >worden gestaan.
>Aan de jubileumtocht kunnen wandelaars uit Waddinxveen, de directe en de >wijde omgeving deelnemen. Dat steeds meer mensen de weg weten te vinden >naar dit jaarlijks terugkerende wandelfestijn blijkt wel uit het jaarlijks >oplopende aantal deelnemers. Zo startte de organisatie in 1997 het >evenement met 1300 wandelaars, in 1998 waren dat er 1700, in 1999 stapten >om precies te zijn 1857 stappers over de Waddinxveense paden en in 2000 >werd dat aantal opnieuw opgeschroefd. Dit jaar verwacht de organisatie van >Waddinxveen Wandelt 2001 de grenzen verder te verleggen. >De wandelaars kunnen per groep of per individu evenals voorgaande jaren >kiezen uit de gebruikelijk 5 en 10 kilometerroute. De start en finish >liggen weer evenals voorgaande jaren op het terrein van de >voetbalvereniging Be Fair, op het Burg. Warnaarplantsoen aan de Dreef in >Waddinxveen.
>De voor-inschrijvingdagen staan voor zaterdag 12 mei van tien tot half >twaalf en zaterdag 19 mei van tien tot half twee in de agenda. Ingeschreven kan worden >in de bestuurskamer van de voetbalvereniging BeFair. Na-inschrijving, weliswaar tegen >een hoger starttarief, kan ook op de eerste dag van de wandelvierdaagse tussen vijf en zes uur in de >commissiekamer van de voetbalvereniging Be Fair. Het startgeld bedraagt >bij voorinschrijving fl. 6,50 (individueel) en fl. 5,50 (in groepsverband >van tien personen of meer) en bij na-inschrijving fl. 8,50 (individueel) >en fl. 7,50 (groepsverband).
>
>Voor meer informatie over Waddinxveen Wandelt kunnen belangstellenden >contact opnemen met Hans Sirre, telefoonnummer 0182-615137. >
>
>einde persbericht.
>
>
>

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie