Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht Binnensticht: ramkraak bij benzinestation

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.00 uur
Ramkraak bij benzinestation

MAARTENSDIJK Maandagmorgen omstreeks tien over vijf zagen en hoorden surveillerende agenten het alarm afgaan van een benzinestation aan de Koningin Wilhelminaweg. Na onderzoek bleek dat onbekenden, vermoedelijk met een auto, de schuiftoegangsdeuren hadden geramd.

Een inmiddels ter plaatse gekomen sleutelhouder stelde vast dat er weinig was weggenomen, maar dat de schade aan het benzinestation enorm was. Aan de hand van de aangetroffen sporen zal de politie een onderzoek instellen.

Rijden onder invloed

Rijden onder invloed

BUNNIK - Tijdens de surveillance zag de politie maandagnacht op de Konigin Julianalaan een personenauto rijden waarvan men het vermoeden had dat de bestuurder onder invloed van drank was. De man had de hele weg nodig.

Na een eerste blaastest bleek het vermoedde juist. Op het bureau werd uit de ademanalyse duidelijk dat de 35-jarige Utrechter 0,54 promille alcohol in zijn lichaam had. De man kreeg nota bene op zijn verjaardag een rijverbod van twee uur en een boete van 410,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie