Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De jaarlijkse Zwijndrechtse Avondvierdaagse

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Wandelaars in de stad

Van 12 tot en met 15 juni wordt wederom de Zwijndrechtse Avondvierdaagse gehouden. Het organiserend comité is er in geslaagd om een aantal mooie routes samen te stellen. De start en finish zijn elke avond in theater `De Uitstek'.

Op dinsdag 12 juni wordt er gewandeld via Rotterdamseweg, prinsessenbuurt, schildersbuurt, Develpoort, rond De Hoge Devel, vogelbuurt, Moermond en Lindeweg, stukje Munnikensteeg, componistenbuurt, Pietermantunnel, Jupiterstraat en Swanendrift.

Woensdag 13 juni treft u wandelaars in de wijk Walburg, langs de Ringdijk, de Vrouwgelenweg, Krommeweg, Langeweg, prinsessenbuurt, Hoofdland en Beneluxlaan.

Op donderdag 14 juni gaan de wandelingen langs Swanendrift, prinsessenbuurt, Rembrandstraat, Snelliusweg, Develpoort, Pijl Hogeweglaan, Pietrmanpoort, Bakestein, Langeweg, Hoofdland en Hoendersekade en door de wijken Walburg en Centrum.

De slotdag gaat via Swanendrift, Rotterdamseweg, Sterrenbuurt, rotonde Koninginneweg, in defilé langs het gemeentehuis en via Burgemeester Bruïnelaan, Rotterdamseweg en Laan van Walburg terug naar het startpunt.

Mocht u wandelaars tegenkomen denkt u dan aan uw en hen veiligheid en volg eventuele instructies van de begeleiders op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie