Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gulf Audi probleemloos door technische keuring

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tom Coronel

12 Juni 2001: Gulf Audi probleemloos door technische keuring

Gisteren is op La place des Jacobins in het centrum van Le Mans de technische keuring begonnen. De ceremonie vindt traditioneel altijd plaats in het park nabij de kathedraal en is uitgegroeid tot een waar publieks evenement. Niet alleen worden de auto's hier gekeurd, maar ook worden de rijders hier officieel ingeschreven voor de race. Alle coureurs zijn hier dan ook aanwezig, en natuurlijk is dit een gelegenheid bij uitstek op foto's en handtekeningen te verzamelen van alle deelnemers. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige interviews.

Het Gulf Audi team was vroeg aan de beurt. Zoals te verwachten was kwam de Audi R8 probleemloos door de keuring en kan het team zich nu gaan voorbereiden op de eerste, twee uur durende, kwalificatie sessie die woensdag avond om 19:00 zal beginnen. De tweede kwalificatie zal nog diezelfde avond van 22:00 tot 24:00 plaatsvinden. Voor de donderdag zal hetzelfde programma worden afgewerkt.

Tom Coronel bracht de dag voornamelijk met het team door. Zo moest er onder andere nog een stoeltje voor de Huizenaar geschuimd worden en had Tom nog het nodige te regelen aangezien hij pas op het laatste moment bij het team ingestapt is.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie