Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNO-NCW-bestuurders belonen zichzelf bovenmatig

Datum nieuwsfeit: 12-06-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Logo

Afbeelding

VNO-NCW-bestuurders belonen zichzelf bovenmatig Leden van VNO-NCW doen, als het om de eigen topsalarissen gaat, waar ze zin in hebben. Dit ondanks het feit dat de werkgeversorganisatie haar handtekening heeft gezet onder het zogeheten http://www.stvda.nl/publicaties/default.asp?Desc=publicaties_nota_99_6 (Akkoord van Garderen). In deze overeenkomst binnen de Stichting van de Arbeid spraken werkgevers- en werknemersorganisaties af dat de salarissen van topmanagers niet onverantwoord zouden mogen stijgen. `Niet objectiveerbare` beloningsverschillen zouden voortaan uit den boze zijn. De praktijk leert anders, zo blijkt uit onderzoek van de FNV. De vakcentrale keek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie