Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland~ICT van start

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederland~ICT van start!

Woerden, 13 juni 2001

Vandaag is Nederland~ICT van start gegaan. Nederland~ICT heeft als belangrijkste taak het stimuleren van de rol van ICT in de Nederlandse economie en samenleving.

Nederland~ICT is een federatief samenwerkingsverband van vijf verenigingen: FENIT, ICT Telecom, VIFKANTEC (voorheen ICT Kantoortechnologie), ICT Milieu en Werkgeversvereniging ICT. Met een omzet van ruim 60 miljard gulden (27,2 mld ¤) en ruim 225.000 werknemers kan Nederland~ICT zich met recht de spreekbuis van de Nederlandse ICT-sector noemen.

Drie van de oprichters van Nederland~ICT zijn de brancheverenigingen FENIT (informatietechnologie), VIFKANTEC (kantoortechnologie) en ICT Telecom ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie