Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Victoria Hotel Amsterdam verwelkomt miljoenste Gast

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Datum: 13 juni 2001

Victoria Hotel Amsterdam verwelkomt haar Miljoenste Gast!

In de namiddag van dinsdag 12 juni heeft Victoria Hotel Amsterdam haar miljoenste gast mogen verwelkomen. Na de heropening van het hotel in 1993 is dit een nieuwe mijlpaal in de 111-jarige geschiedenis van het hotel.

De verwelkoming van de miljoenste gast is niet ongemerkt voorbijgegaan. Hij werd met veel luister ontvangen door Paul de Bruin, General Manager van Victoria Hotel Amsterdam, bijgestaan door het hele Victoria Team.

Siemens

Het was van te voren duidelijk dat de miljoenste gast tussen de reserveringen van maandag of dinsdag moest zitten. Uiteindelijk bleek dat de miljoenste gast deel uit maakte van de Siemens Nederland Profibus groep die in het Victoria Hotel Amsterdam verbleef voor een conferentie.

Onbegrensde mogelijkheden

De miljoenste gast kreeg een uitgebreide VIP behandeling aangeboden in het hotel en ook nam hij een waardebon voor een volledig verzorgd en luxueus verblijf in een van de Park Plaza Hotels in de Benelux of Verenigd Koninkrijk inclusief trein- en/of vliegticket, in ontvangst. De overige deelnemers van de Siemens conferentie en andere hotelgasten werd een cocktail aangeboden. Deze cocktail werd omlijst met typisch Amerikaanse muziek en hapjes in het kader van de Amerikaanse themamaand in het hotel.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie