Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vennegoor of Hesselink naar PSV

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PSV

VENNEGOOR OF HESSELINK NAAR PSV - Eindhoven, 13 juni 2001

PSV en FC Twente zijn het eens geworden over de transfer van Jan Vennegoor of Hesselink naar PSV. De aanvaller van FC Twente speelt de komende vijf seizoenen in het shirt van PSV.

Vennegoor of Hesselink liet in een eerste reactie weten erg verheugd te zijn: "Dit is voor mij een grote stap vooruit. Met PSV kan ik volgend seizoen in de UEFA Champions League spelen en dat is toch het hoogst bereikbare op clubniveau. Verder word ik natuurlijk herenigd met mijn maatje Arnold Bruggink. Daarnaast ken ik een aantal spelers van Jong Oranje en het Nederlands elftal. Ik heb een goed gevoel bij mijn overgang naar PSV en hoop de supporters veel en mooie doelpunten te kunnen geven."

Via Quick '20 kwam Jan Vennegoor of Hesselink in de jeugd van FC Twente terecht. Daar speelde hij in totaal vijf seizoenen in het eerste elftal. Dit seizoen scoorde hij 15 doelpunten in de KPN Eredivisie. De 1.88 meter lange aanvaller werd op 7 november 1978 geboren in Hengelo.


---
Voor meer informatie:
Pedro L. Salazar-Hewitt
Manager Pers en Communicatie

tel. 040.2505573 / fax. 040.2505696

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie