Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NIGZ vraagt 10 miljoen extra subsidie

NIGZ vraagt 10 miljoen extra subsidie

Het NIGZ vraagt aan minister Borst 10 miljoen extra subsidie voor het ontwikkelen van doelgroepgerichte gezondheidsprogramma's. Via een extra investering claimt het instituut de gezondheidsbevordering in ons land op een hoger peil te kunnen krijgen. Lees het persbericht en de integrale tekst van de brief aan minister Borst. (13 juni 2001)

Bedenk een originele naam en win een cadeaubon van fl 100 Na de zomer wordt een nieuwe website gepresenteerd voor organisaties en hulpverleners werkzaam rondom aids en allochtonen. Lees meer over de wedstrijd en doe mee. (13 juni 2001)

Het tweede Nationale Congres Gezondheidsbevordering en Preventie vond plaats op 11 en 12 januari 2001. Lees nu ook het congresverslag. (28 mei 2001)

Website Alcoholvoorlichting voor professionals geheel vernieuwd Op deze site: o.a. alle brochures en voorlichtingsuitgaven. Ga kijken bij www.alcoholvoorlichting.nl. (21 mei 2001)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie