Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Entertainmentsite blahblah.nl vernieuwt

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@blahblah.nl)

Contactpersoon: Xavier van Aubel

Entertainmentsite blahblah.nl vernieuwt

Datum: 13 juni 2001

blahblah.nl (www.blahblah.nl), de site voor 'kwaliteits' humor, breidt verder uit. Blahblah.nl richt zich vanaf nu meer en meer op hoogwaardige shockwave humor. Bezoekers van blahblah.nl hebben nu de mogelijkheid méér dan 120 kwalitatief hoogwaardige humoristische shockwave bestanden direct online te bekijken, waarmee het meteen ook de grootste collectie heeft van Nederland. De bestanden variëren in lengte van enkele tientallen seconden tot games met speeltijden van meer dan een halve dag.

Bezoekersaantallen en doelstelling

Op dit moment begroet blahblah.nl dagelijks 2000 tot 2500 'geamuseerde' bezoekers. De bezoekers bestaan voornamelijk uit studenten en pas werkende uit de leeftijdscategorie van 18-35 jaar. De bezoekers beschikken over een goede kennis van de engelse taal en hebben een betrekkelijk hoog opleidingsniveau. Tijdens deze bezoeken worden ruim 7.000 pagina's bekeken. De verwachting is op korte termijn te kunnen doorgroeien naar 4.000 tot 5.000 bezoekers per dag en daarmee in de hoogste segmenten van de markt te komen. Erg moeilijk is het om op internetgebied een langere termijnvisie te bepalen. Gezien de groeimogelijkheden en toekomstverwachtingen van de entertainmentsector op internet acht blahblah.nl een gemiddeld maandelijks niveau van 120.000 tot 150.000 bezoeken en 5.000.000 - 7.000.000 bekeken pagina's over 12 maanden zeer zeker haalbaar. Om de genoemde doelstellingen binnen de daarvoor gestelde termijn te verwezenlijken is blahblah.nl steeds bezig met het plaatsen van nieuwe content en links.

Blijvende doelstellingen

blahblah.nl wil haar bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod van (kwalitatief hoogwaardige) entertainment bieden die men direct online kan zien en beleven. Het streven is, door het verkopen van reclameruimte, bedrijven gerelateerd aan de entertainment branche en bezoekers profiel de mogelijkheid te geven de producten waarin zij zijn gespecialiseerd aan de bezoekers van blahblah.nl aan te bieden. Om dit soepel te laten verlopen is Admaster Amsterdam ingeschakeld om de reclame ruimte te beheren.

Blahblah.nl streeft er verder naar haar bezoekers een portal te worden van waaruit de mensen een leuke tijd op het internet kunnen doorbrengen. De blahblah.nl-redactie is permanent bezig de site up-to-date te houden en uit te breiden waar mogelijk. De opzet is dermate eenvoudig opgezet dat men snel de items vindt waar de bezoeker op zoek naar is.

Blahblah.nl

Ten Borchwardlaan 69

5591 LB

Heeze

Telefoon: 040-2263529reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie