Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belang Nederlandse ouderen bij Europa neemt toe

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 13-06-2001
Belang Nederlandse ouderen bij Europa neemt toe De ouderenorganisaties gaan hun belangenbehartiging op internationaal niveau versterken. Deze gezamenlijke inspanning zal worden gecoördineerd door het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenorganisaties (CSO). Dit besluit hebben de ouderenorganisaties ANBO, NISBO, NVOG, PCOB en Unie KBO recent op de Algemene Vergadering van het CSO. Het betreffende voorstel tot wijziging van de statuten van het CSO is met algemene stemmen aanvaard.

De Nederlandse ouderen realiseren zich dat de invloed van de Europese Unie is doorgedrongen tot voor ouderen belangrijke onderwerpen zoals de pensioenen en de ziektekostenverzekeringen. Een voorbeeld van deze ontwikkeling is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie