Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek mogelijkhijd nieuwe topsportaccommodatie Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Onderzoek mogelijkheden nieuwe topsportaccommodatie

Het College van B. en W. van Rotterdam en Bart Veldkamp Consultancy gaan de mogelijkheden onderzoeken voor een grote multi-functionele topsportaccommodatie in Rotterdam.
In dit overdekte complex zou een 400-meter kunstijsbaan, een 50-meter zwembad en een combinatie van een 250-meter wielerbaan met een 200-meter atletiekbaan moeten komen, die aan alle internationale eisen voor topsportevenementen voldoet. Een plan hiervoor is ontwikkeld door Bart Veldkamp Consultancy, de Hollandse Beton Groep (HBG), Deloitte & Touche, Leisure Investment Fund (LIF) en de Stichting Rotterdam Topsport. Het voorstel sluit goed aan bij de ambitie die Sportwethouder Nico Janssens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie