Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Groote Pleinfestijn van Katholieke Universiteit Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten

Katholieke Universiteit Nijmegen

Bron: Afdeling Communicatie, tel. (024) 361 22 30 Datum van wijziging: 11 juni 2001

Afdeling Communicatie

Staven, Diensten, Bedrijven en Voorzieningen Persbericht

Voorzieningen
Staven van het CvB
Diensten en bedrijven
met o.a.:
Dienst Communicatie en Marketing
Overige

Het Groote Pleinfestijn
Cultuur op de Campus presenteert lunch- festival op de Medische Faculteit

Op woensdag 13 juni vindt aflevering 3 van het Groote Pleinfestijn plaats. Het programma belooft een prikkelende woensdagmiddag voor de bezoekers van het Pleinfestijn! Het Groote Pleinfestijn vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur op het grasterras van Geert Grooteplein op de Medische Faculteit van de Katholieke Universiteit. Organisatie van het festival is in opdracht van de Faculteit der Medische Wetenschappen enhet UMC/St. Radboudziekenhuis in handen van Cultuur op de Campus.

Programma

* Cabaret Zus & Zo
Waar zijn mensen zichzelf? Misschien in het dorp, of misschien juist in de stad...In ieder geval bij hun zusjes. Zusjes houden namelijk onvoorwaardelijk van elkaar. Carla en Miriam Wijnen zeggen op het Pleinfestijn hun waarheid. Met Zus & Zo hebben de zussen al heel wat prijzen op hun naam staan: de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, de Hoofdprijs van het Limburgs Cabaretfestival en op de Pythische Spelen, de finale van Camaretten. Miriam maakte daarnaast lange tijd deel uit van de Comedy Explosion en speelde zo in het Comedy Café, tijdens de Lucky Strike Comedy Nights en met Mojo's Nights of Comedy. Zoals kenners zeggen: je kunt beter laat dan nooit kennismaken met Zus & Zo.

* Muziek singer/songwriter Alfons Verreijt Met 'No man's land' verscheen in maart van dit jaar het eerste album van deze singer/songwriter. Met een stijl die varieert tussen pop, jazz en folk creëert Alfons Verreijt een eigen geluid en opvatting, die op het Grootepleinfestijn zeker in de smaak zal vallen.

* De Wasmasjien met DJ Phonc
In de Wasmasjien worden meer en minder bekende dj's en plaatjesdraaiers uitgenodigd om eens lekker hun eigen muziek te draaien, zonder te hoeven letten op airplay policy of dansbaarheid. Vandaag neemt dj Phonq hierin het voortouw! Hij is gerenommeerd dj uit het nachtleven van Nijmegen en draaide in diverse clubs van het land. Vandaag zorgt hij vanaf de draaitafel voor zomerse klanken op het Pleinfestijn!

* Virtual Reality: Brainmachines!
Het zal je maar gebeuren: een reis door virtual reality waar alle aardse zaken even geen rol spelen. Op het Groote Pleinfestijn kan het. Het enige dat je hoeft te doen is plaatsnemen in de stoel. De juiste bril wordt je aangereikt en nestel je maar achterover, de brainmachine doet het werk en neemt je mee naar andere werelden!

Het Groote Pleinfestijn vindt tevens plaats op woensdag 20 en 27 juni van 12.00 tot 14.00 uur op het grasterras van Geert Grooteplein op de Medische Faculteit van de Katholieke Universiteit. Organisatie van het festival is in opdracht van de Faculteit der Medische Wetenschappen enhet UMC/St. Radboudziekenhuis in handen van Cultuur op de Campus. Voor een volledig overzicht van het programma kunt u contact opnemen met Annemieke Attema, Cultuur op de Campus, tel: (024) 361 59 12, email: (A.Attema@dcm.kun.nl)
Ook kunt u surfen naar www.cultuuropdecampus.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie