Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Damesmode winkel Joanne Collection opent website

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichtenDamesmode winkel Joanne Collection opent website

Datum: 13 juni 2001

Ermelo ­ Damesmode winkel Joanne Collection is nu ook op het internet te vinden. In Ermelo is Joanne Collection al geruime tijd een begrip in damesmode. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn is gestart met de website www.joannecollection.nl. Afgelopen week is de website geopend en te bekijken.

Bent u op zoek naar de nieuwste collectie, bekijk dan de foto's van de collectie. Op de website worden namelijk diverse foto's van de collectie gepresenteerd. Naast de collectie biedt de website informatie over de winkel, de merken die Joanne Collection verkoopt en een website actie!

Op de website wordt dit op een duidelijke manier weergegeven, ook kunt u direct informatie aanvragen of contact opnemen. De website is in de bekende huisstijl van Joanne Collection ontworpen, wat het maakt tot een volledig geheel.

Met het motto "Joanne gaat digitaal" is Joanne Collection op internet actief. Hiermee wil Joanne Collection u nu en in de toekomst van dienst zijn. Meld u daarom aan bij de mailinglijst op de website. U ontvangt dan als één van de eerste een bericht over nieuwe collecties en uitverkoopacties. Als winkel uit de stationsstraat van Ermelo, is Joanne Collection ook te vinden op www.stationsstraat.com, de digitale winkelstraat van Ermelo. Joanne Collection is aangesloten bij de winkeliersvereniging: Het Midden van Ermelo.

De website is ontworpen en wordt onderhouden door Become-IT. Become-IT biedt een totaalpakket om uw website te presenteren op het internet. Dus het technische advies, het ontwerp en het plaatsen van de website. Waarna u zelf of Become-IT de website kunt onderhouden.

Internetadressen:
Joanne Collection: www.joannecollection.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie