Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke start bedrijvenloket in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Feestelijke start bedrijvenloket

Afgelopen maandag zag het virtuele en telefonische bedrijvenloket het daglicht tijdens een cabaretvoorstelling over startende ondernemers. Wethouder Van Hensbergen verrichtte de officiële handeling. Met het Bedrijvenloket zet de gemeente Arnhem een nieuwe stap op weg naar meer service en verbeterde publieke dienstverlening naar haar bewoners en bedrijven.

In de visie van de gemeente Arnhem op weg naar 2015, past een optimale dienstverlening aan bedrijven en bewoners. Daarom opende de gemeente op 11 juni het bedrijvenloket. Het bedrijvenloket is een virtueel en telefonisch loket, waarin informatie over gemeentelijke diensten en producten voor het Arnhemse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie